Ilmainen toimitus
100 päivää aikaa kokeilla
Alhaisimmat hinnat
Yli 5.000.000 tuotetta
Asiakaspalvelu
Tietosuojaseloste Grandado
Grandado kunnioittaa yksityisyyttäsi ja suhtautuu vakavasti verkkoturvallisuuteesi. Jotta voimme tarjota sinulle parhaat tuotteet, tehokkaan asiakaspalvelun ja oikea-aikaiset päivitykset, tallennamme erilaisia tietoja vierailustasi sivustollamme.Suojellaksemme yksityisyyttäsi paremmin, annamme alla olevan ilmoituksen, jossa selvitämme verkkotietokäytäntömme ja valinnat, joita voit tehdä siitä, miten tietojasi kerätään ja käytetään. Kun käytät mitä tahansa palveluitamme (kuten jäljempänä määritellään) tai lähetät meille sähköpostia, kommunikoit kanssamme sähköisesti. Viestimme kanssasi sähköisesti eri tavoin, kuten sähköpostitse, tekstiviestillä, sovelluksen sisäisillä push-ilmoituksilla tai julkaisemalla sähköpostiviestejä tai viestejä verkkosivustolla tai muiden palveluiden kautta. Sopimustarkoituksia varten hyväksyt, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, paljastukset ja muu viestintä, jonka toimitamme sinulle sähköisesti, täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset, joiden mukaan tällainen viestintä on tehtävä kirjallisesti, paitsi jos pakottavat sovellettavat lait edellyttävät nimenomaisesti muuta viestintämuotoa.
Grandado tietosuojakäytäntö
Kiitos, että käyt Grandado.comin (kaikki viittaukset “meihin” ja “meidän” viittaavat Grandado.comiin) verkkosivustolla, mobiilisovelluksissa, laitteissa ja muissa ohjelmistoissa (yhdessä “sivusto”). Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja haluamme sinun tietävän tietosuojakäytännöistämme, jotka on otettu käyttöön henkilötietojesi suojaamiseksi. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkiin palveluihimme, työkaluihimme ja tuotteisiimme (mukaan lukien mobiililaitteiden, mobiilisovellusten tai mobiilioptimoitujen verkkosivustojen kautta) (yhdessä “Palvelut”). Jos sinulla on kysyttävää henkilökohtaisten tietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä edellä mainittuun osoitteeseen tai sähköpostitse osoitteeseen privacy@grandado.com.
Tämässä tietosuojakäytännössä selitetään:
Miten keräämme, käytämme ja (tietyin edellytyksin) luovutamme henkilötietojasi. Toimenpiteet, joihin olemme ryhtyneet henkilötietojesi suojaamiseksi. Vaihtoehtosi koskien henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista.Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tätä verkkosivustoa. Grandado voi linkittää muille verkkosivustoille.Emme ole vastuussa minkään muun verkkosivuston kuin Grandado:n sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä.
Käymällä sivustollamme hyväksyt tässä käytännössämme kuvatut käytännöt.
Miten keräämme, käytämme ja (tietyin edellytyksin) luovutamme henkilötietojasi. Toimenpiteet, joihin olemme ryhtyneet henkilötietojesi suojaamiseksi. Vaihtoehtosi koskien henkilötietojesi keräämistä, käyttöä ja luovuttamista. Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tätä verkkosivustoa. Grandado voi olla linkki muille verkkosivustoille. Emme ole vastuussa minkään muun kuin Grandado-sivuston sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä.
Käymällä sivustollamme hyväksyt tässä käytännössämme kuvatut käytännöt.
1. Miten Grandado kerää tietoja minusta? 2. Miten Grandado käyttää henkilötietojani? 3.1. Miten evästeitä ja muita tekniikoita käytetään tietojen keräämiseen? 3.2. Cookies, Käyttämämme evästeet 4. Luovuttaako Grandado koskaan henkilökohtaisia tietojani? 5. Miten Grandado turvaa minusta kerätyt tiedot? 6. Mitä valinnanmahdollisuuksia minulla on Grandado.comin tietojeni keräämisen suhteen? 7. Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi? 8. Vierailijat Euroopan unionista? 9. Saavatko lapset käyttää Grandado-sivustoa? 10. Mistä löydän päivityksiä tähän ilmoitukseen? 11. Kieli
1. Miten Grandado kerää tietoja minusta?
Keräämme tietoja Sivuston käyttäjiltä useilla eri tavoilla tavoitteenamme tarjota tehokas, mielekäs ja räätälöity ostokokemus. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:
Rekisteröidä sinut Sivustollemme ja tarjota sinulle palveluitamme; Tallentaaksemme ja tuodaksemme nopeasti esiin aiemmin antamasi tiedot; Auttaa sinua löytämään nopeasti tietoa tuotteistamme ja palveluistamme; Sivuston sisällön diagnosointiin ja parantamiseen, jotta voimme tarjota sinulle asiakaspalvelua; tarjota sinulle uutta tietoa tuotteistamme ja palveluistamme; Käytämme henkilötietojasi petosten ja väärinkäytösten estämiseen ja havaitsemiseen asiakkaidemme turvallisuuden suojaamiseksi. Voimme myös käyttää pisteytysmenetelmiä luottoriskien arviointiin ja hallintaan; Käytämme tietojasi muutoin ilmoitetulla tai lain sallimalla tavalla.
Keräämme henkilötietoja seuraavilla tavoilla:
Keräämme tietoja suoraan sinulta: Rekisteröityminen ja tilaaminen: Jotta kaikki asiakkaat voivat käyttää tämän Sivuston tiettyjä osia tai tilata tuotteita, heidän on täytettävä online-rekisteröintilomake, jossa on henkilökohtaisia tietoja, kuten nimi, sukupuoli, toimitus- ja laskutusosoite(t), puhelinnumero, sähköpostiosoite ja taloudelliset tiedot, kuten luottokortin numero. Lisäksi saatamme kysyä asuinmaasi ja/tai organisaatiosi toimintamaata, jotta voimme noudattaa sovellettavia lakeja ja määräyksiä. Näitä tietoja käytetään laskutukseen, tilausten käsittelyyn ja sisäiseen markkinointiin sekä yhteydenpitoon tilauksestasi ja Sivustostamme. Sähköpostiosoitteet: Useissa Sivuston kohdissa voit syöttää sähköpostiosoitteesi muun muassa seuraavia tarkoituksia varten: rekisteröityminen ilmaisiin kampanjailmoituksiin, ilmoitusten pyytäminen uusien tuotemerkkien tai tuotemallien saapumisesta tai sähköpostiuutiskirjeemme tilaaminen. Lisäksi osallistuminen Grandado.comin järjestämiin kampanjakilpailuihin on täysin vapaaehtoista ja edellyttää yhteystietojen luovuttamista voittajien ilmoittamiseksi ja palkintojen jakamiseksi. Voimme julkaista kilpailun voittajien nimet ja kaupungit sivustollamme. Puhelinnumero: Useissa Sivuston kohdissa voit syöttää puhelinnumerosi muun muassa seuraavia tarkoituksia varten: rekisteröityminen ilmaisiin kampanjailmoituksiin tai ilmoituksen pyytäminen uusien tuotemerkkien tai tuotemallien saapumisesta. Säilytämme sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, kunnes pyydät meitä poistamaan ne. Tuotearvostelut: Pyydämme sähköpostiosoitetta ja sijaintia kaikkien tuotearvostelujen lähettämisen yhteydessä. Sähköpostiosoitteesi pidetään yksityisenä, mutta sijaintisi näkyy muille käyttäjille. Kaikki muut henkilökohtaiset tiedot, jotka päätät antaa arvostelun yhteydessä, ovat muiden Sivuston kävijöiden saatavilla.
Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita kerätäksemme automaattisesti tietoja sinusta: Lokitiedostot: Verkkosivustoamme käyttävän päätelaitteen IP-osoite (internetprotokollaosoite); Sivustollemme viittaavan verkkosivuston Internet-osoite (referrer URL); Tiedot palveluntarjoajasta, jonka kautta sivustollemme pääsee; Käytettyjen tiedostojen ja tietojen nimet; Päivämäärä, kellonaika ja käytön kesto; siirrettyjen tietojen määrä; käyttöjärjestelmä ja tiedot käytetystä selaimesta; Sivunäkymän tila (esim. “Kysely onnistui”).
Tiedot tallennetaan lokitiedostoihin toimintahäiriöiden tunnistamiseksi ja turvallisuussyistä (esim. hyökkäysyritysten tutkimiseksi), minkä jälkeen ne poistetaan. Lokitiedostoja, joiden säilyttäminen edelleen on tarpeen todisteiden keräämiseksi, ei poisteta, kunnes tapahtuma on lopullisesti selvitetty, ja ne voidaan yksittäistapauksissa luovuttaa tutkintaviranomaisille.
2. Miten Grandado käyttää henkilötietojani?
Sisäinen käyttö: Käytämme henkilötietojasi tilauksesi käsittelyyn ja asiakaspalvelun tarjoamiseen. Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi sisäisesti kerätäksemme yleisiä tietoja tämän Sivuston kävijöistä, parantaaksemme Sivuston sisältöä ja ulkoasua, parantaaksemme tavoitettavuuttamme ja markkinoidaksemme Palveluitamme. Viestintä kanssasi: Käytämme henkilökohtaisia tietojasi kommunikoidaksemme kanssasi tilauksistasi ja Sivustostamme. Kaikkien asiakkaiden on annettava sähköpostiosoite, jotta Grandado voi viestiä tilauksista. Saatamme lähettää sinulle vahvistussähköpostin rekisteröitymisen jälkeen sekä tarvittaessa palveluun liittyviä ilmoituksia (esimerkiksi palvelun tilapäinen keskeyttäminen huoltotöiden vuoksi.) Voit myös antaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi pyytääksesi ilmoitusta, kun saamme uuden tuotemerkin, tuotetyylin tai tuotteen, tai rekisteröityä sähköpostiuutiskirjeeseemme ja erikoistarjouksiimme. Voit peruuttaa tilauksen tai kieltäytyä tulevista sähköpostiviesteistä milloin tahansa (katso lisätietoja alla olevasta kohdasta “Mitä valinnanmahdollisuuksia minulla on Grandado.comin tietojeni keräämisestä?”).
3.1. Miten evästeitä ja muita tekniikoita käytetään tietojen keräämiseen?
Evästeet ovat pieniä tietoja, jotka Internet-selaimesi tallentaa tekstitiedostoina tietokoneesi kiintolevylle. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet oletusarvoisesti, mutta jos asetat selaimesi hylkäämään evästeet tai poistat ne kiintolevyltäsi, et voi käyttää osia tästä sivustosta. Jos esimerkiksi estät evästeemme käytön tai hylkäät ne muulla tavoin, et voi lisätä tuotteita ostoskoriin, siirtyä kassalle tai käyttää mitään palveluistamme, jotka edellyttävät kirjautumista. Sivusto käyttää evästeitä:
nopeuttaa navigointia; seurata sivuston käyttöä; tunnistaa käyttäjät ja käyttäjien käyttöoikeudet ja -asetukset; mahdollistamaan ja seuraamaan tuotteiden valintaa ja ostamista tällä Sivustolla sekä tallentamaan selailutoimintasi ja - ostokset; tutkimuksen ja diagnostiikan tekemiseen sisällön, tuotteiden ja palveluiden parantamiseksi; parantaa sivuston turvallisuutta.
Näytämme tällä Sivustolla ja joillakin siihen liittymättömillä sivustoilla kiinnostukseen perustuvaa mainontaa käyttäen tietoja, jotka annat meille käyttöön, kun olet vuorovaikutuksessa Sivuston, sisällön tai Palveluiden kanssa. Kiinnostukseen perustuvia mainoksia, joita joskus kutsutaan myös personoiduiksi tai kohdennetuiksi mainoksiksi, näytetään sinulle niiden tietojen perusteella, jotka perustuvat esimerkiksi Sivustolla tehtyihin ostoksiin, sisällöllemme tai mainoksillemme omistetuilla sivustoilla vierailuihin, vuorovaikutukseen työkalujemme kanssa tai maksupalvelujemme käyttöön. Erityisesti käytetään seuraavia tekniikoita: Grandado käyttää kolmannen osapuolen työkaluja, kuten Google Analyticsia ja muita seuranta- / markkinointisovelluksia.
Kuten muutkin verkkomainosverkostot, käytämme evästeitä, verkkomajakoita (tunnetaan myös nimellä toimintatunnisteet tai yhden pikselin gif-kuvakkeet) ja muita tekniikoita, joiden avulla voimme saada tietoa siitä, mitä mainoksia näet, mitä mainoksia napsautat ja mitä muita toimia suoritat Sivustoillamme ja muilla sivustoilla. Näin voimme tarjota sinulle hyödyllisempiä ja asianmukaisempia mainoksia.
Emme yhdistä kanssakäymistäsi muiden sivustojen kanssa henkilöllisyytesi kanssa tarjotessamme sinulle kiinnostukseen perustuvia mainoksia.
Emme luovuta henkilötietoja mainostajille tai kolmansille osapuolille, jotka näyttävät kiinnostuksen kohteena olevia mainoksiamme. Mainostajat ja muut kolmannet osapuolet (mukaan lukien mainosverkostot, mainospalveluyritykset ja muut niiden mahdollisesti käyttämät palveluntarjoajat) voivat kuitenkin olettaa, että käyttäjät, jotka ovat vuorovaikutuksessa henkilökohtaisen mainoksen tai sisällön kanssa tai klikkaavat sitä, kuuluvat ryhmään, jolle mainos tai sisältö on suunnattu (esimerkiksi tietyllä maantieteellisellä alueella olevat käyttäjät tai käyttäjät, jotka ovat ostaneet tai selanneet klassista musiikkia). Lisäksi jotkin kolmannet osapuolet voivat antaa meille verkkolähteistä tietoja sinusta (kuten demografisia tietoja tai sivustoja, joilla sinulle on näytetty mainoksia), joita voimme käyttää tarjotaksemme sinulle merkityksellisempää ja hyödyllisempää mainontaa.
Kolmannen osapuolen mainostajat tai niiden puolesta toimivat mainosyhtiöt käyttävät joskus tekniikkaa, jonka avulla sivustollamme näkyvät mainokset välitetään suoraan selaimeesi. Ne saavat automaattisesti IP-osoitteesi, kun näin tapahtuu. Ne saattavat myös käyttää evästeitä mainostensa tehokkuuden mittaamiseen ja mainonnan sisällön personointiin. Meillä ei ole pääsyä evästeisiin tai muihin ominaisuuksiin, joita mainostajat ja kolmansien osapuolten sivustot saattavat käyttää, eikä meillä ole pääsyä niihin, eikä meidän tietosuojakäytäntömme kata näiden mainostajien ja kolmansien osapuolten sivustojen tietokäytäntöjä. Ota suoraan yhteyttä niihin saadaksesi lisätietoja niiden tietosuojakäytännöistä.
3.2. Cookies, Käyttämämme evästeet:
Firebase by Google
Käytämme Google LLC:n Firebase-palvelua. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) sovelluksen käyttäytymisanalyysin tuottamiseksi. Käytämme näitä tietoja nähdäksemme, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustomme ja sovelluksemme kanssa.
Firebase on osa Google Cloud Platformia ja tarjoaa lukuisia palveluita kehittäjille. Luettelo löytyy täältä:
https://firebase.google.com/terms/
. Jotkin Firebase-palvelut käsittelevät henkilötietoja. Useimmissa tapauksissa henkilötiedot rajoittuvat niin sanottuihin “instanssitunnuksiin”, jotka on varustettu aikaleimalla. Nämä Firebasen antamat “Instance ID:t” ovat yksilöllisiä ja mahdollistavat siten eri tapahtumien tai prosessien yhdistämisen. Nämä tiedot eivät ole meille henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, emmekä yritä personoida niitä jälkikäteen. Käsittelemme näitä koottuja tietoja analysoidaksemme ja optimoidaksemme käyttökäyttäytymistä, esimerkiksi arvioimalla kaatumisraportteja.
Tällä hetkellä käytämme seuraavia Firebase-palveluja:
Google Analytics for Firebase: Google Analytics käyttää tietoja analytiikka- ja attribuutiotietojen tarjoamiseen. Kerätyt tarkat tiedot voivat vaihdella laitteen ja ympäristön mukaan. Löydät lisätietoja tämän linkin kautta:
https://support.google.com/firebase/answer/6318039
ja Googlen kumppanuuskäytännöistä. Google Analytics säilyttää tunnisteeseen liittyvät tiedot 60 päivän ajan ja säilyttää yhteenlasketut raportointi- ja kampanjatiedot ilman automaattista vanhentumista, ellei Firebase-asiakas muuta säilyttämisasetuksiaan Analytics-asetuksissaan tai poista hankettaan.Firebase-analytiikassa Google käyttää edellä kuvatun “Instanssitunnisteen” lisäksi myös loppulaitteen mainostunnistetta. Voit rajoittaa mainostunnuksen käyttöä mobiililaitteesi laiteasetuksissa. Androidia varten: Asetukset > Google > Mainokset > Nollaa mainostunnus iOS:lle: Asetukset > Tietosuoja > Mainonta > Ei mainosseurantaa.
Firebasen dynaamiset linkit: Dynaamiset linkit käyttää iOS:ssä laitteen spesifikaatioita avatakseen juuri asennetut sovellukset tietylle sivulle tai kontekstiin. Dynamic Links tallentaa laitetiedot vain väliaikaisesti palvelun tarjoamista varten.
Firebase Cloud Messaging: Firebase Cloud Messagingia käytetään push-viestien tai niin sanottujen sovelluksen sisäisten viestien (viestit, jotka näkyvät vain kyseisessä sovelluksessa) lähettämiseen. Mobiililaitteelle annetaan pseudonymisoitu push-viite, joka toimii push-viestien tai sovelluksen sisäisten viestien kohteena. Push-viestit voidaan poistaa käytöstä ja aktivoida uudelleen milloin tahansa mobiililaitteen asetuksista. Firebase Cloud Messaging käyttää instanssitunnuksia sen määrittämiseen, mihin laitteisiin viestit toimitetaan. Firebase säilyttää Instance ID -tunnukset, kunnes Firebase-asiakas tekee API-kutsun tunnuksen poistamiseksi. Kutsun jälkeen tiedot poistetaan live- ja varmuuskopiointijärjestelmistä 180 päivän kuluessa.
Firebase Realtime Database: Firebase Realtime Database on Google Inc:n tarjoama hosting- ja backend-palvelu. Tarkoitus: hosting- ja backend-infrastruktuurin tarjoaminen sovelluksillemme. Käsittelypaikka: Yhdysvallat -
Tietosuojakäytäntö
. Privacy Shield -osallistuja.
Firebase Cloud Firestore: Firebase Cloud Firestore on Google LLC:n tarjoama hosting- ja backend-palvelu. Käyttötarkoitus: hosting- ja backend-infrastruktuurin tarjoaminen sovelluksillemme. Kerätyt henkilötiedot: Käyttötiedot ja erityyppiset tiedot palvelun tietosuojakäytännössä määritellyllä tavalla. Käsittelypaikka: Yhdysvallat -
Tietosuojakäytäntö
. Privacy Shield -osallistuja.
Firebase käyttää näitä tietoja puolestamme edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tämän palvelun käytön oikeusperusta on Art. 6 artiklan 1 kohdan 1 virkkeen 1 kirjain f GDPR. Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti ja takaa siten Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen
http://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active
.
Trengo
Trengo Chat: Trengo chat: Käytämme Trengo chattia kommunikoidaksemme kanssasi verkkosivustollamme chat-toiminnon kautta. Lue
Trengon tietosuojaseloste
, jotta saat tietää, miten he käsittelevät keräämiään tietoja.
Aktiivikampanja
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tilata uutiskirjeen verkkosivustollamme. Henkilötietosi kerätään, kun rekisteröidyt tilaukseen. Saat ensin vahvistussähköpostin, jolla varmistetaan, että haluat tilata uutiskirjeen sähköpostiosoitteellasi. Vasta kun olet napsauttanut tässä sähköpostiviestissä olevaa aktivointilinkkiä, sinut sisällytetään sähköpostilistallemme ja saat uutiskirjeen. Uutiskirjeen tilaus tallennetaan dokumentointia varten (IP-osoite, päivämäärä ja kellonaika). Sinulla on milloin tahansa mahdollisuus peruuttaa uutiskirjeen tilaus lähettämällä meille vastaavan viestin. Voit myös käyttää jokaisen uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tilauksen peruuttamiseen. Oikeusperustana on Art. 6 (1) a) GDPR.
Uutiskirjeen lähettämiseen käytämme uutiskirjepalvelua ActiveCampaign, LLC, 150 N. Michigan Ave Suite 1230, Chicago, USA. Tämä palveluntarjoaja käsittelee tietoja ainoastaan puolestamme ja ohjeistuksemme mukaisesti Art. 28 GDPR:N MUKAISESTI.
Active Campaign on sertifioitu “EU-US Privacy Shield” -suojan mukaisesti. Privacy Shield on Euroopan unionin (EU) ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietosuojanormien noudattaminen Yhdysvalloissa.
Lisätietoja on Active Campaignin tietosuojakäytännössä osoitteessa:
https://www.activecampaign.com/privacy-policy/
Linkki Privacy Shield -sertifiointiin:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnH6AAK
Voimme käyttää Active Campaignia myös uutiskirjekampanjoidemme analysointiin. Kun avaat Active Campaignin avulla lähetetyn sähköpostiviestin, sähköpostiviestin sisältämä tiedosto (ns. web beacon) muodostaa yhteyden Active Campaignin palvelimiin. Näin voimme määrittää, oletko avannut uutiskirjeviestin ja mitä linkkejä olet napsauttanut.
Lisäksi tallennetaan teknisiä tietoja (esim. käyttöaika, IP-osoite, selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä). Näitä tietoja ei voida yhdistää uutiskirjeen vastaanottajaan. Tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjekampanjoidemme tilastolliseen analysointiin. Näiden analyysien tuloksia voidaan käyttää tulevien uutiskirjeiden mukauttamiseksi paremmin vastaanottajien kiinnostuksen kohteisiin.
Uutiskirjeen vastaanottajien klikkauskäyttäytymisen arviointi on oikeutetun etumme mukaista tarjouksemme kohderyhmäkohtaista suunnittelua varten. Oikeusperusta on Art. 6 para. 1 lit f DSGVO.
Jos et halua saada analyysiä Active Campaignilta, sinun on peruutettava uutiskirjeen tilaus. Tätä varten tarjoamme jokaisessa uutiskirjeviestissä vastaavan linkin. Valitettavasti uutiskirjeen lähettäminen ilman tällaista analyysia ei ole mahdollista.
Twitter-pikseli
Twitter-pikseli on analytiikkatyökalu, jonka avulla Twitter saa selville, oletko ollut vuorovaikutuksessa tietyn verkko- tai sähköpostisisällön kanssa. Tämä auttaa Twitteriä mittaamaan ja parantamaan palveluitamme sekä personoimaan kokemuksesi. Twitter-pikseliä käytetään mainosten suorituskyvyn mittaamiseen, konversioiden seuraamiseen ja räätälöityjen yleisöjen luomiseen. Yksityiskohtaiset tiedot Twitterin käytännöistä konversioseurannan ja räätälöityjen kohderyhmien osalta löytyvät osoitteesta
https://business.twitter.com/en/help/ads-policies/other-policy-requirements/policies-for-conversion-tracking-and-tailored-audiences.html
.
YouTube
Mikä on YouTube? YouTubessa käyttäjät voivat katsella, arvostella, kommentoida ja ladata videoita ilmaiseksi. Viime vuosina YouTubesta on tullut yksi tärkeimmistä sosiaalisen median kanavista maailmanlaajuisesti.
Mitä tietoja YouTube tallentaa? Heti kun vierailet jollain sivuillamme, joihin on integroitu YouTube, YouTube asettaa vähintään yhden evästeen, joka tallentaa IP-osoitteesi ja URL-osoitteemme. Jos olet kirjautunut YouTube-tilillesi, YouTube voi evästeiden avulla yleensä yhdistää vuorovaikutuksesi verkkosivuillamme profiiliisi. Tämä sisältää tietoja, kuten istunnon kesto, hyppyprosentti, likimääräinen sijainti, tekniset tiedot, kuten selaimen tyyppi, näytön resoluutio tai Internet-palveluntarjoajasi. Muita tietoja voivat olla yhteystiedot, mahdolliset arvosanat, sosiaalisen median kautta jaettu sisältö tai suosikkeihisi lisäämäsi YouTube-videot.
Jos et ole kirjautuneena Google- tai YouTube-tilille, Google tallentaa tiedot laitteeseesi, selaimeesi tai sovellukseesi liittyvällä yksilöllisellä tunnisteella. Näin esimerkiksi haluamasi kieliasetus säilyy. Monia vuorovaikutustietoja ei kuitenkaan voida tallentaa, koska evästeitä asetetaan vähemmän.
Hotjar (analyyttinen eväste)
Käytämme Hotjaria ymmärtämään paremmin kävijöidemme tarpeita ja parantamaan verkkosivustomme käytettävyyttä ja käyttäjäkokemusta. Hotjar käyttää tilastoja näytön koosta, laitetyypistä, selaintyypistä, kielestä ja maista, joista verkkosivustolla vieraillaan. Hotjar käyttää näitä tietoja luodakseen klikkaus- ja vierityslämpökartan. Nämä heatmapit osoittavat, mitä kävijämme klikkaavat ja kuinka pitkälle he vierittävät sivujamme. Näemme myös, kuinka kauan käyttäjät viipyvät sivulla ja miten sivustollamme navigoidaan. Näin voimme optimoida verkkosivustoa ja varmistaa, että tärkeät tiedot löytyvät nopeasti. Kaikki tiedot kerätään nimettöminä: Hotjarilla ja Tinybotilla ei ole minkäänlaista pääsyä henkilötietoihisi. Emme myöskään koskaan käytä tietoja yksittäisten kävijöiden tunnistamiseen tai muista tietolähteistä peräisin olevien tietojen yhdistämiseen. Lue lisää Hotjarin evästekäytännöstä täältä:
https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
Hotjar tallentaa tietoja vain Euroopan unionissa. Lue lisää Hotjarin GDPR-vaatimustenmukaisuudesta täältä:
https://www.hotjar.com/legal/compliance/gdpr-commitment
Voit kieltäytyä (opt-out) profiilin luomisesta, siitä, että Hotjar tallentaa sivustomme käyttöä koskevia tietoja ja siitä, että Hotjar käyttää seurantaevästejä, käyttämällä tätä opt-out-linkkiä: [https:// www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out](https:// www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out)
TikTok Pixel
Verkkotarjouksissamme käytetään sosiaalisen verkoston TikTokin niin sanottua “TikTok-pikseliä”, jota ylläpitää TikTok Technology Limited, 10 Earlsfort Terrace, Dublin, D02 T380, Irlanti (“TikTok”). Toisaalta TikTok-pikselin avulla TikTok voi määrittää sinut verkkotarjontamme kävijänä kohderyhmäksi mainosten esittämistä varten (ns. “TikTok-Ads”). Näin ollen käytämme TikTok-pikseliä näyttääksemme asettamiamme TikTok-mainoksia vain niille TikTok-käyttäjille, jotka ovat myös osoittaneet kiinnostusta verkkotarjouksiimme tai joilla on tiettyjä TikTokille toimittamiamme ominaisuuksia (esim. kiinnostus tiettyihin aiheisiin tai tuotteisiin, jotka on määritetty vierailtujen verkkosivujen perusteella) (niin sanotut mukautetut yleisöt). TikTok-pikselin avulla haluamme myös varmistaa, että TikTok-mainoksemme vastaavat käyttäjien mahdollisia kiinnostuksen kohteita eivätkä ole ärsyttäviä. TikTok-pikselit auttavat meitä myös seuraamaan TikTok-mainosten tehokkuutta tilastollisia ja markkinatutkimustarkoituksia varten näyttämällä meille, ohjautuvatko käyttäjät verkkosivuillemme klikattuaan TikTok-mainosta (ns. “konversio”).
TikTokin tietosuojakäytäntö: TikTok käsittelee tietoja
TikTokin tietojen käyttökäytäntö
puitteissa. Vastaavasti yleiset tiedot TikTokin mainosten esittämisestä, TikTokin datankäyttöpolitiikassa. Tarkempia tietoja ja yksityiskohtia TikTok-pikselistä ja sen toiminnoista on
TikTokin ohjealueella
.
Peruste: TikTok-pikselin käyttö sekä “muuntamisevästeiden” tallentaminen perustuu Art. 6 Abs. 1 lit. a DSGVO.
Sopimustietojen käsittelyä koskeva sopimus: Niiden tietojen käsittelyä varten, joiden osalta TikTok toimii toimeksiantosuhteisena tietojenkäsittelijänä, olemme tehneet TikTokin kanssa toimeksiantosuhteisen tietojenkäsittelysopimuksen, jossa velvoitamme TikTokin suojaamaan asiakkaidemme tietoja ja olemaan luovuttamatta niitä kolmansille osapuolille.
Criteo
Omistaja käyttää CRITEO-työkalua (CRITEO S.A., 32 Rue Blanche, 75009 Paris) verkkosivustollaan tehtyjen vierailujen tilastolliseen analysointiin ja yksilölliseen, kiinnostuksen kohteisiin perustuvaan mainontaan (CRITEO Dynamic Retargeting ja CRITEO Sponsored Products), johon voi sisältyä pseudonyymien käyttäjäprofiilien luominen pyydettyyn sisältöön liittyvistä käyttäjätiedoista.
CRITEO käyttää evästeitä, verkkomajakoita (seurantapikseliä) ja/tai vastaavia tekniikoita, jotka lähettävät omistajan verkkosivuston käyttöä koskevia tietoja CRITEOn palvelimelle Ranskassa tai muussa maassa säilytettäväksi ja analysoitavaksi. CRITEO käyttää näitä tietoja ainoastaan omistajan puolesta ja edellä mainittuihin tarkoituksiin.
Käyttäjätietoja käsitellään pseudonyymisti, eli yksittäisten käyttäjien tunnistamisen mahdollistavia tietoja ei käsitellä eikä tallenneta, ja IP-osoitteet typistetään. Käsittely tapahtuu ainoastaan verkkotunnuksen perusteella. CRITEOlle lähetetyt verkkotunnukset tai sähköpostiosoitteet salataan hash-arvona (tarkistussumma) ja tallennetaan merkkijonona, joka ei mahdollista käänteistä tunnistamista.
Lisätietoja CRITEOn dynaamisesta uudelleenkohdentamisesta ja CRITEOn sponsoroiduista tuotteista on osoitteessa
https://www.criteo.com/products/criteo-dynamic-retargeting/
CRITEOn tietosuojakäytäntö on osoitteessa
https://www.criteo.com/privacy/
.
Voit kieltää CRITEOn suorittaman tietojesi hakemisen, käsittelyn ja käytön tulevaisuudessa. Saat lisätietoja ja kieltäytymistietoja CRITEOn tietosuojakäytännöstä osoitteessa
https://www.criteo.com/privacy/
.
Voit lisäksi estää CRITEO:n verkkomajakoista tapahtuvan tietojesi hakemisen, käsittelyn ja käytön tulevaisuudessa lataamalla ja asentamalla selaimen lisäosan, joka on saatavilla osoitteessa
https://adblockplus.org/
.
Awin
Tämä eväste tallentaa ostotiedot. Näiden tietojen avulla on mahdollista korvata kumppanuussivustoillemme oikeudenmukaisesti niiden osuus myynnistämme. Nimi: Awin Lifetime: Tämä eväste tallennetaan enintään 30 päivän ajan. Jakelu: Awin jakaa nimettömiä tietoja kolmansien osapuolten kanssa. Tietosuojakäytäntö:
https://www.awin.com/gb/privacy
Google Analytics
Google Analytics kerää tietoja verkkokauppamme käytöstä. Nämä tiedot kertovat meille, miten päädyit verkkosivuillemme ja kuinka kauan vierailusi kestää. Tämän perusteella voimme antaa sinulle henkilökohtaisia suosituksia ja auttaa sinua löytämään oikean tuotteen. Nimi: Utma, UTMB, UTMC, UTMV ja UTMZ Elinikä: Evästeitä säilytetään enintään 2 vuotta. Jakelu: Google ei jaa anonyymejä tietoja kolmansille osapuolille. Tietosuojakäytäntö:
http://www.google.com/policies/privacy
Google AdWords
Conversion Tracking auttaa meitä näkemään, kuinka tehokkaasti mainoksen klikkaukset edistävät arvokasta asiakastoimintaa verkkosivustollamme, kuten ostoja, rekisteröitymisiä ja lomakkeiden lähettämistä. Se seuraa konversioita mainoksen vuorovaikutuksen jälkeen pudotusvalikosta haku-, ostos-, video- ja näyttökampanjoissa. Tietosuojakäytäntö:
http://www.google.com/policies/privacy
Microsoft Ads | Bing
UET:n avulla seurataan asiakkaiden käyttäytymistä mainoksen klikkaamisen jälkeen. Universal Event Tracking (UET) on tehokas työkalu, joka tallentaa, mitä asiakkaat tekevät verkkosivustollamme. Sijoittamalla UET-tunnisteen Microsoft Advertising kerää tietoja, jotka auttavat meitä seuraamaan konversiotavoitteita ja yleisöjä uudelleenmarkkinointilistojen avulla.
URL-seurannan avulla voimme selvittää, miten ihmiset ovat päätyneet verkkosivustollemme lisäämällä seurantaparametreja Microsoft Advertisingissa ja käyttämällä kolmannen osapuolen seurantatyökalua tai -palvelua tietojen analysointiin. Kun mainos näytetään, seurantaparametrit lisätään dynaamisesti aloitussivumme URL-osoitteeseen. Tämä laskeutumissivun URL-osoite tallennetaan verkkopalvelimellemme, ja kolmannen osapuolen seurantatyökalu, kuten Google Analytics, voi tulkita tietoja. Tietosuojakäytäntö:
https://about.ads.microsoft.com/en-gb/resources/policies/microsoft-advertising-privacy-policy
Yahoo
Dot on Yahoon yleinen seurantatunniste. Käytämme Dot-tunnisteita verkkosivuston ja sovelluksen tapahtumien välittämiseen, kun haluamme seurata suorituskykyä ja optimoida Yahoon haku-, natiivi- ja näyttökampanjoita. Dot-tunnisteiden avulla voimme myös käyttää uudelleenkohdentamista ja edistynyttä yleisökohdennusta eri Yahoo-kanavissa. Yhdellä pikselillä voimme hallita useita tarkoituksia, kuten luoda uusia yleisöjä uudelleenkohdentamista varten ja seurata verkkosivuston konversioita, mobiilisovellusten asennuksia ja sovelluksen sisäistä käyttäjäkäyttäytymistä. Tietosuojakäytäntö:
https://policies.yahoo.com/ie/en/yahoo/privacy/index.htm?redirect=no
Facebookin konversioseurantapikseli
Grandado voi käyttää Facebook-mainontaa, Facebook Pixel -remarkkinointia ja viestintää. Tämän työkalun avulla Grandado voi ymmärtää ja näyttää mainoksia ja tehdä niistä sinulle relevantimpia. Kerätyt tiedot pysyvät anonyymeinä, eikä Grandado näe yksittäisen käyttäjän henkilötietoja.
Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee kerätyt tiedot. Facebook voi liittää tiedot Facebook-tiliisi ja käyttää tietoja omiin mainostarkoituksiinsa (Facebookin datan käyttöä koskevien käytäntöjen mukaisesti osoitteessa:
https://www.facebook.com/about/privacy/
). Facebookilla on lopullinen määräysvalta Facebook-mainonnan, Facebook Pixel Re-Marketingin ja viestinnän kautta kerättyihin tietoihin. Voit kieltää Facebookin evästeiden käytön ja Facebook Pixel Re-Marketingin Facebook-tilisi asetusten kautta.
4. Luovuttaako Grandado koskaan henkilökohtaisia tietojani?
Myymme tavaraa, emme tietoja - Emme myy, vuokraa, vaihda tai lisensoi henkilökohtaisia tai taloudellisia tietojasi. Luovutamme henkilökohtaisia tai taloudellisia tietojasi vain seuraavissa erityistilanteissa:
Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Kuten useimmat verkkokauppiaat, käytämme joskus kolmannen osapuolen palveluntarjoajia suorittamaan tiettyjä toimintoja puolestamme. Kaikki näille luovutetut tiedot ovat ainoastaan avuksi palvelun tarjoamisessa, ja tällaiset palvelut suoritetaan ainoastaan sellaisen voimassa olevan kirjallisen laillisen sopimuksen perusteella, jossa määritellään selkeästi käsittelyn laajuus ja luonne. Annamme esimerkiksi nimesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi DHL:n ja UPS:n kaltaisille yhteistyökumppaneille, jotta voimme taata tilauksesi toimituksen, ja voimme käyttää asiaankuuluvia asiakastietojasi kolmannen osapuolen palvelun laadun valvomiseksi. Samoin meidän on annettava luottokorttisi numero rahoituspalveluorganisaatioille, kuten luottokortin käsittelijöille ja liikkeeseenlaskijoille, jotta voimme käsitellä maksuja. Suojaamme kaikki luottokorttinumerosi valtuutusta varten tapahtuvat lähetykset huipputason tietojen salauksella. (Tästä lisää jäljempänä kohdassa “Miten Grandado suojaa minusta kerätyt tiedot?”).
Lainsäädännöllinen vaatimus tietojen luovuttamisesta tai meidän, asiakkaidemme tai muiden suojelemiseksi: Saatamme joutua luovuttamaan henkilökohtaisia tietoja, jos meidät haastetaan oikeuteen, jos meille annetaan tuomioistuimen määräys tai jos lainvalvontaviranomaiset pyytävät meitä suorittamaan tutkimuksia tai jos laki muutoin velvoittaa meitä luovuttamaan tällaisia tietoja. Luovutamme henkilötietoja myös silloin, kun se on tarpeen laillisten oikeuksiemme suojaamiseksi tai käyttöehtojemme ja muiden sopimusten noudattamisen valvomiseksi. Voimme esimerkiksi jakaa tietoja vähentääksemme petosriskiä tai estääksemme sellaisten käyttäjien tekemät petokset, jotka yrittävät petoksia tai muuta laitonta toimintaa sivustollamme. Pidätämme oikeuden ilmoittaa lainvalvontaviranomaisille kaikesta toiminnasta, jonka uskomme vilpittömässä mielessä olevan lainvastaista.
Fuusio ja/tai omaisuuden myynti: Emme tavallisesti myy, vaihda tai vuokraa henkilötietoja muille yrityksille liiketoimintamme yhteydessä. On kuitenkin mahdollista, että ostamme, fuusioidumme toisen yrityksen kanssa tai että toinen yritys ostaa meidät tai että myymme osan tai kaikki omaisuutemme, jolloin henkilötietosi voidaan luovuttaa toiselle yritykselle voimassa olevan tietosuojakäytännön mukaisesti.
Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietoja muista syistä, jotka saatamme kuvailla sinulle aika ajoin, lain sallimissa rajoissa. Muut kuin henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot: Saatamme jakaa kolmansien osapuolten, kuten mainoskumppaneiden, kanssa tietoja, joista ei voi tunnistaa sinua tai ketään käyttäjää, kuten tietyn sivun päivittäisten kävijöiden määrä tai tiettynä päivänä tehdyn tilauksen koko.
5. Miten Grandado turvaa minusta kerätyt tiedot?
Tämä Sivusto sisältää fyysisiä, sähköisiä ja hallinnollisia menettelyjä henkilötietojesi luottamuksellisuuden turvaamiseksi, kuten esim: Kaikkien tämän Sivuston kautta suoritettavien rahoitustapahtumien suojaaminen Secure Sockets Layer (“SSL”) -salauksella; Henkilökohtaisten tietojesi käyttöoikeus annetaan vain niille työntekijöille, jotka tarjoavat tiettyä palvelua; Työskentelemällä vain sellaisten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, joiden uskomme turvaavan riittävästi kaikki tietokonelaitteistot; Vaikka liiketoimintamme on suunniteltu henkilötietojesi suojaamista silmällä pitäen, muistathan, että 100-prosenttista turvallisuutta ei tällä hetkellä ole olemassa missään verkossa.
6. Mitä valinnanmahdollisuuksia minulla on Grandado.comin tietojeni keräämisen suhteen?
Voit aina päättää olla antamatta tietoja, vaikka niitä saatetaan tarvita ostoksen tekemiseen tai tiettyjen Sivuston ominaisuuksien hyödyntämiseen.
Voit valita: Korjata tai päivittää henkilökohtaisia tietojasi; lopettaa postin vastaanottamisen sähköpostiosoitteeseesi; Poistaa tilisi käytöstä, jotta et voi enää tulevaisuudessa tehdä ostoksia kyseisen tilin kautta; Estää evästeet tietokoneellasi, jotta et enää käyttäisi Sivuston esittelypalvelua.
Jos haluat korjata tai päivittää henkilökohtaisia tietojasi, kirjaudu sisään Omat tilit -osioon ja lähetä pyyntö verkossa olevan asiakaspalvelun kautta.
Jos haluat peruuttaa Grandado-sivustolta saamiesi sähköpostiviestien tilauksen, seuraa sähköpostiviestin alareunassa olevaa tilauksen peruutuslinkkiä ja valitse sinulle sopiva vaihtoehto. Vaihtoehtoisesti voit kirjautua “Oma tili” -osioon ja valita sinulle sopivan vaihtoehdon.
Jos haluat estää evästeiden käytön tietokoneellasi, useimpien selainten ja laitteiden Ohje-toiminto kertoo, miten voit estää selainta tai laitetta hyväksymästä uusia evästeitä, miten saat selaimen ilmoittamaan, kun saat uuden evästeen, tai miten voit poistaa evästeet käytöstä kokonaan. Koska evästeet mahdollistavat joidenkin Sivuston keskeisten palvelujen käytön, suosittelemme, että jätät ne päälle. Jos esimerkiksi estät evästeemme käytön tai muuten hylkäät ne, et voi lisätä tuotteita ostoskoriin tai siirtyä kassalle tai käyttää palveluitamme, jotka edellyttävät kirjautumista.
7. Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia tietojasi?
Säilytämme henkilötietojasi, jotta voit jatkaa palveluidemme käyttöä niin kauan kuin niitä tarvitaan tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi, lain mahdollisesti edellyttämällä tavalla, kuten vero- ja kirjanpitotarkoituksiin, tai kuten sinulle muutoin ilmoitetaan. Säilytämme esimerkiksi tapahtumahistoriasi, jotta voit tarkastella aiempia ostoksia (ja halutessasi toistaa tilauksia) ja sitä, mihin osoitteisiin olet lähettänyt tilauksia, ja jotta voimme parantaa suosittelemiemme tuotteiden ja sisällön asianmukaisuutta. Jos olet Euroopan unionista tuleva kävijä, katso lisätietoja kohdasta “Vierailijat Euroopan unionista?” seuraavasti.
8. Vierailijat Euroopan unionista?
Tätä tietosuojakäytännön osiota sovelletaan vain, jos käytät Sivustoamme tai tämän tietosuojakäytännön piiriin kuuluvia palveluita maasta, joka on Euroopan unionin jäsenvaltio, ja se täydentää tämän tietosuojakäytännön tietoja.
Mitä laillisia oikeuksia henkilötietojen käsittelyyn liittyy? Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa kohdassa 1 mainittuun sähköpostiosoitteeseemme tai postitse, jos haluat käyttää oikeuksiasi. Rekisteröityneenä asiakkaana voit myös tehdä asetuksia “Oma tili” -osiossa (esim. muuttaa tietojasi tai sähköpostiviestien vastaanottoa koskevia asetuksia).
Sinulla on seuraavat oikeudet, jollei sovellettavista lakisääteisistä vaatimuksista ja rajoituksista muuta johdu:
Oikeus saada tietoja ja tietojen luovuttaminen: Sinulla on oikeus pyytää tietoja ja saada vahvistus siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada selkeää ja helposti ymmärrettävää tietoa siitä, miten käytämme tietojasi ja oikeuksiasi. Tämän vuoksi annamme sinulle tietoja tässä tietosuojakäytännössä.
Oikaisu- ja poisto-oikeudet: Sinulla on oikeus saada henkilötietosi oikaistua, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia. Pyynnöstäsi poistamme henkilötietosi, jos jokin GDPR:ssä säädetyistä niin sanotusta “oikeudesta tulla unohdetuksi” -ehdoista täyttyy tai jos vastaavanlaiset ehdot täyttyvät vastaavien paikallisten lakien tai asetusten nojalla. Tietojesi täydellinen poistaminen ilman, että tietoja jää jäljelle varmuuskopioiden vuoksi, voi olla mahdotonta.
Käsittelyn rajoittaminen: Sinulla on oikeus pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käyttö, jos teemme sen oikeutettujen etujen perusteella, paitsi jos niitä tarvitaan oikeudellisten vaatimusten käsittelyyn tai jos meillä on muita pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät oikeutesi.
Tietojen siirrettävyys: Jos tietojenkäsittely perustuu sopimukseen tai suostumukseen, voit pyytää, että toimitamme meille antamasi tiedot jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Jos se on teknisesti mahdollista, voit myös pyytää, että tiedot siirretään kolmannelle osapuolelle.
Suoramarkkinoinnin vastustaminen: Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä mainos- tai suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos vastustat käsittelyä mainontaa tai suoramarkkinointia varten, henkilötietoja ei enää käsitellä kyseisiin tarkoituksiin.
Suostumuksen peruuttaminen: Jos olet antanut meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, voit peruuttaa sen milloin tahansa tulevaisuutta koskevin vaikutuksin. Tietojesi käsittelyn laillisuus peruuttamiseen asti säilyy ennallaan.
Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle: Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Voit esimerkiksi ottaa yhteyttä asuinpaikkakuntasi tai osavaltiosi toimivaltaiseen tietosuojaviranomaiseen.
Voit korjata henkilötietojasi ja käyttää tietosuoja-asetuksiasi lähettämällä pyynnön osoitteeseen data@grandado.com.
Ilmoita nimesi, osoitteesi ja/tai sähköpostiosoitteesi, kun otat meihin yhteyttä. Ryhdymme kohtuullisiin toimiin henkilöllisyytesi tarkistamiseksi ennen pyyntöihisi vastaamista. Varmennusvaiheet vaihtelevat riippuen henkilötietojesi arkaluonteisuudesta ja siitä, onko sinulla tili meillä.
Käsittelyn oikeusperusteemme: Käsittelemme lokitietojasi oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu häiriöiden poistamiseen ja verkkosivustomme turvallisuuteen; Voimme käsitellä henkilötietoja lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi; Siirrämme henkilötietojasi myyjillemme, jotka suorittavat palveluita puolestamme, vain, jos se on tarpeen sopimuksen täyttämiseksi, jos meillä on perusteltu etu siirtoon tai jos olet antanut siihen suostumuksesi.
Kun siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin tietojen jakamisen yhteydessä, siirrämme tiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja sovellettavien tietosuojalakien sallimalla tavalla.
Pyynnöt tulee esittää ottamalla meihin yhteyttä tietosuojavastaavamme kautta osoitteeseen data@grandado.com. Voit nimetä valtuutetun edustajan käyttämään puolestasi kaikkia käytettävissäsi olevia oikeuksia. Valtuutetun edustajan on toimitettava todiste siitä, että hänet on valtuutettu toimimaan puolestasi. Emme syrji sinua, jos käytät tässä kuvattuja CCPA-oikeuksiasi. Emme myy henkilötietojasi.
Seuraavia henkilötietoryhmiä luovutetaan seuraaviin liiketoimintatarkoituksiin: Toimitus- ja yhteystiedot: jaamme nimesi, toimitusosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi yhteistyökumppaneidemme, kuten DHL:n ja UPS:n, kanssa, jotta voimme taata tilauksesi toimituksen, ja saatamme käyttää asiaankuuluvia asiakastietojasi kolmannen osapuolen palvelun laadun valvomiseksi; taloudelliset tiedot: meidän on annettava luottokorttisi numero rahoituspalveluorganisaatioille, kuten luottokortin käsittelijöille ja liikkeeseenlaskijoille, jotta voimme käsitellä maksuja.
9. Saavatko lapset käyttää Grandado-sivustoa?
Kunnioitamme alaikäisten yksityisyyttä. Emme tietoisesti tai tarkoituksellisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta alaikäisiltä. Muualla tällä Sivustolla olet vakuuttanut ja taannut, että olet joko 18-vuotias tai käytät Sivustoa vanhemman tai huoltajan valvonnassa.
Jos olet alle 18-vuotias, älä lähetä meille mitään henkilökohtaisia tietoja, vaan luota siihen, että vanhempi tai huoltaja avustaa sinua Sivuston käytössä.
Jos alaikäinen on antanut meille henkilötietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, vanhemman tai huoltajan on otettava yhteyttä osoitteeseen data@grandado.com tietojen poistamiseksi.
10. Mistä löydän päivityksiä tähän ilmoitukseen?
Pitääksemme sinut ajan tasalla siitä, mitä tietoja keräämme, käytämme ja luovutamme, julkaisemme kaikki tähän tietosuojakäytäntöön tehtävät muutokset tai päivitykset tällä Sivustolla ja kehotamme sinua tarkastelemaan tätä tietosuojakäytäntöä aika ajoin. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstä.
11. Kieli
Jos tämän tietosuojakäytännön englanninkielisen version ja toisen kieliversion välillä on ristiriita, englanninkielinen versio on ensisijainen.
Ilmainen toimitus
100 päivää aikaa kokeilla
Alhaisimmat hinnat
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Payment method
Mediapress LTD, BRC No. 65413206. RM 1308-D, 13/F, Wing. Tuck Commercial Centre, 177-183. Wing Lok Street, Hong Kong SAR.
Euroopan maksut käsittelee J&S Services BV, Alankomaat - pay.nl*Mediapress.