Tietosuojalausunto Grandado.com


Yksityisyytesi on meille tärkeä Grandado.com-sivustossa. Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain tilisi hallintaan, tuotteiden toimittamiseen sinulle ja ilmoittaaksesi tilauksesi tilasta, jos olet antanut suostumuksen, lähetämme sinulle myös uutiskirjeitä. Pidämme erittäin tärkeänä henkilötietojesi suojaamista, luottamuksellisuutta ja eheyttä. Tässä tietosuojalausunnossa selitämme, miksi tarvitsemme näitä tietoja ja kuinka niitä hyödynnämme ja mitä henkilötietoja keräämme, kun käytät tuotteitamme ja palveluitamme.
Noudatamme käsittelyssämme yksityisyydensuojalainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa seuraavaa:
• Ilmoitamme selkeästi, mihin tarkoituksiin henkilötietoja käsittelemme. Teemme tämän tämän tietosuojalausunnon kautta;
• Rajoitamme henkilötietojen keräämisen vain henkilötietoihin, jotka ovat välttämättömiä laillisiin tarkoituksiin;
• Pyydämme ensin lupaa henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa vaaditaan suostumuksesi;
• Suoritamme asianmukaiset turvatoimenpiteet henkilötietojesi suojelemiseksi ja jotka edellyttävät myös osapuolia, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
• Kunnioitamme oikeutta toimittaa, oikaista tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi pyynnöstäsi.
 

Henkilötietojen käyttö


Kun vierailet verkkokaupassamme, saamme sinulta tiettyjä tietoja. Se voi olla henkilökohtaisia ​​tietoja. Tallennamme ja käytämme vain henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet antanut palvelusi yhteydessä, jota olet pyytänyt tai jota varten on selvää, että ne toimitetaan meille käsittelyyn.
Käytämme seuraavia tietoja tässä tietosuojalausunnossa määriteltyihin tarkoituksiin:
• Nimi- ja osoitetiedot
• Puhelinnumero
• Laskutusosoite
• Sähköpostiosoite
• Lasku
• Sukupuoli
• Syntymäaika
• Orderhistorie
• IP-osoite
• Kansalaisuus

Pääsy muuttaa tietoja


Olemme kehittäneet yhteistyössä Datatricsin kanssa työkalun, jolla voit tarkastella / muokata yksityisyystietojasi. Voit tehdä tämän tämän linkin kautta.
 

Tarkoituksiin


• Tilauksen täyttö: Jotta voimme käsitellä tilausta oikein, käytämme nimesi ja osoitetietojasi.
• Käsittele maksuliikennettä. Jotta voimme käsitellä tilauksen maksua oikein, käytämme maksutietojasi.
• Viestintä: Jotta tilauksestasi ja / tai muista kysymyksistäsi tapahtuva viestintä olisi helppoa, käytämme henkilötietojasi / yhteystietojasi.
• Lakisääteisen velvoitteen täyttäminen: Jotta voimme noudattaa lakisääteistä velvoitettamme, pidämme tilauksesi historiaa, mukaan lukien maksutiedot, asetetussa määräajassa.
• Markkinointi (jos suostumus): Jotta voimme tarjota sinulle henkilökohtaisia ​​tarjouksia, käytämme henkilötietojasi / yhteystietojasi. Tietoja käytetään vain, kun olet antanut suostumuksen.
• Petostentorjunta: Petosten estämiseksi käytämme IP-osoitettasi, osoitetietojasi ja maksutietojasi, jos siihen on perusteltua etua.
• Maksamattomassa / hylätyssä ostoskärryssä Lähetämme sinulle muutaman sähköpostin muistutuksena.
Jos tämä on tarpeen tilauksen asianmukaiseksi käsittelemiseksi, voimme toimittaa henkilötietosi myös kolmansille osapuolille.

 


Yhteystiedot ja uutiskirje


Verkkokaupan kautta tarjoamme mahdollisuuden kysyä kysymyksiä eri kanavilla (kuten chat, sähköposti, puhelin, WhatsApp ja sosiaalinen media). Voit valita, mitä tietoja annat. Meille lähettämäsi tiedot säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen kysymykseen täydellisen vastaamisen ja käsittelemisen kannalta.
Tarjoamme uutiskirjeen, jonka avulla haluamme tiedottaa kiinnostuneille osapuolille tuotteistamme ja / tai palveluistamme. Jokainen uutiskirje sisältää linkin, jonka avulla voit peruuttaa tilauksen.
 

Evästeet ja vastaava tekniikka


Verkkopalveluitamme käytettäessä keräämme tietoja evästeiden ja vastaavien tekniikoiden (esim. Verkkomajakkien, tunnisteiden ja laitetunnisteiden) kautta. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan laitteeseesi Internet-lokitietojen ja kävijöiden käyttäytymistietojen keräämistä ja analysointia varten. Tätä tietoa käytetään arvioimaan kävijöiden käyttäytymistä verkkosivuilla ja laatimaan tilastollisia raportteja verkkotoiminnoista. Rekisteröimme vuorovaikutuksesi online-alustamme kanssa parantaaksemme sisältöämme ja palvelujamme.
Seuraavat evästeet tallennetaan tietokoneellesi vierailusi aikana. Vaikka kumppanimme voivat muuttua, nämä ovat erityisesti:

 

 

Google Analytics


Google Analytics kerää tietoja verkkokaupan käytöstä. Nämä tiedot osoittavat meille kuinka päädyit sivustollemme ja kuinka kauan vierailusi kestää. Tämän perusteella voimme antaa sinulle henkilökohtaisia ​​suosituksia ja auttaa sinua löytämään oikean tuotteen.
Nimi: Utma, UTMB, UTMC, UTMV ja UTMZ
Elinikä: Evästeitä säilytetään enintään 2 vuotta.
Jakelu: Google ei jaa nimettömiä tietoja kolmansien osapuolten kanssa.
Tietosuojakäytäntö: http://www.google.com/policies/privacy/
  

Grandado.com ei myy tietojasi


Grandado.com ei myy henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille ja antaa ne vain kolmansien osapuolten saataville, jotka ovat mukana tilauksen toteuttamisessa.

 

 

Turvallisuus


Olemme sitoutuneet takaamaan kerättyjen tietojen luotettavuuden, turvallisuuden ja eheyden. Osa verkkosivustoltamme on salattu SSL (Secure Socket Layer) -yhteydellä. SSL on menetelmä tietojen turvalliseen vaihtamiseen verkkosivuston ja selaimen välillä Internetin välityksellä. Seurauksena on, että henkilötietosi ovat aina täysin suojattuja ja salattuja Internetissä, jotta kuuntelijoille ei anneta mahdollisuutta. Jos sinulla on kysyttävää tai huomautuksia tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme.
 
Tämä on Google-käännös alkuperäisestä kantonin kielen kirjallisesta voimassa olevasta versiosta Grandado.com "Ehdot ja ehdot ja niiden hyväksyminen".
Tästä ei voida johtaa oikeuksia. Kantonin versio on etusija aina, kun näiden tekstien välillä on erilainen tulkinta.
Kantonin alkuperäistä versiota voi pyytää osoitteesta:

 

Voit valita toisen kielen alla:
×